اخذ مجوز مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در واحد آزادشهر

تاریخ انتشار : ۳۱ فروردین ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 904   موضوع : اخبار دانشگاه, گزارش تصویری

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد آزادشهر گفت: «اخذ مجوز مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی از سازمان بهزیستی کشور برای این واحد دانشگاهی و شهرستان آزادشهر یک موفقیت مطلوب بوده است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سید مهدی حسینی گفت: «با مجوز مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی علاوه بر خدمات روانشناختی در شهرستان می‌توان برگزاری دوره های کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد، خودکشی و همچنین نیاز سنجی مراجعان و مشاوران برای برنامه‌ریزی آموزشی بر اساس اولویت آسیب در شهرستان را نام برد.»

وی افزود: «یکی دیگر از اهداف مهم راه‌اندازی این مرکز پاسخ به نیازهای مشاوره ای و روان شناختی دانشجویان و همچنین مردم شریف شهرستان آزادشهر در زمینه های فردی، خانوادگی و زناشویی به منظور ارتقا سطح سلامت روانی جامعه شهری بوده است.»

حسینی با توجه به رشته های موجود روانشناسی در مقطع تحصیلات تکمیلی در واحد آزادشهر تصریح کرد :«این مرکز با حضور و حمایت اساتید و مربیان مجرب روانشناسی در مقطع دکتری شروع بکار خواهد کرد و از قابلیت ها و تجارب آنان در این زمینه استفاده خواهد شد.»