در دیدار نوروزی با دانشگاهیان واحد آزادشهر امام جمعه رامیان: دانشگاه آزاد اسلامی نقش مهمی در تحقق شعار سال ۹۶ دارد

تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : فریدون مفیدی   کد نوشته : 894   موضوع : اخبار دانشگاه

امام جمعه رامیان گفت: « یکی از موهبت‌های الهی راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بوده که دستاوردهای عظیمی را در زمینه‌های علمی و پژوهشی به ارمغان آورده است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام حسین طاهری در دیدار نوروزی با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با تبریک سال نو اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی از دستاوردهای ارزنده انقلاب و به عنوان ستون‌های استوار علمی و اندیشه‌ای در کشور باعث رشد و توسعه نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است.»

وی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال ۹۶ به عنوان اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی با تربیت فارغ‌التحصیلان متخصص و کارآفرین و ایجاد رشته‌های تخصصی جدید و مورد نیاز جامعه و توانمندی‌های موجود خود می‌تواند نقش مهمی را در تحقق شعار سال ۹۶ داشته باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر نیز اظهار کرد: « واحد آزادشهردر ۲۸ سال فعالیت در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی و با داشتن زیرساخت‌های قوی در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و با دارا بودن مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان این امکان را دارد در حد توان خود نقش مهمی در تحقق بیانات مقام معظم رهبری در سال ۹۶ داشته باشد.»

دکتر سیدمهدی حسینی افزود: «واحد آزادشهر این نوید را می‌دهد که در سال جدید با همدلی و صمیمیت و تلاش مضاعف با امکانات و پتانسیل‌های موجود دانشگاه در تولید علم و کارآفرینی گام بلندی را در زمینه آبادانی و رونق منطقه بردارد.»