۸۰ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر به مناطق جنگی جنوب اعزام شدند

تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۵    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 869   موضوع : اخبار دانشگاه, امور فرهنگي, گزارش تصویری

با بدرقه مسئولان دانشگاه و فرمانده حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر واحد آزادشهر کاروان دختران دانشجوی این واحد در قالب ۸۰ نفر راهی سفر روحانی راهیان نور شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر گفت: «هر ساله دو اتوبوس به تفکیک برادران و خواهران دانشجو در قالب ۸۰ نفر برای بازید از مناطق جنگی که یاد آور رشادتها و از خودگذشتگی‌های مردان و زنان این آب و خاک در ۸ سال جنگ تحمیلی بودند اعزام خواهند شد.»

دکتر هادی کوهساری با تاکید بر رسالت دانشجویان بعد از بازید از مناطق جنگی و عملیاتی افزود: « وظیفه این دانشجویان انتقال ارزش‌ها و آرمانهای شهدا، رزمندگان و جانبازان ۸ سال دفاع مقدس به جامعه است.»

وی با توجه به استقبال پرشور دانشجویان از اردوی راهیان نور گفت: «استقبال برای ثبت نام بسیار زیاد بوده اما با توجه به شرایط و امکانات موجود از تعداد محدودی ثبت‌نام بعمل آمد.»