درباره باشگاه

تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۵    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 860   موضوع : علمی و پژوهشی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی محلی برای رشد و شکوفایی توانایی های نوجوانان و جوانان کشور است. در همین راستا باشگاه واحد آزادشهر آمادگی دارد تا از کلیه فعالیت­های پژوهشی مفید اعضای خود شامل: چاپ و ارائه مقاله، اختراع، شرکت در مسابقات علمی و جشنواره­ها، شرکت در همایش­ها و کنگره­ها، تیم­های علمی- پژوهشی، انجام طرح­های پژوهشی و ساخت سازه­ها حمایت کند. همچنین این مرکز با برگزاری کارگاه­های آموزشی، کرسی های آزاد اندیشی، سمینارهای علمی- تخصصی و بازدیدهای علمی- پژوهشی سعی در ارتقاع کیفیت آموزشی- پژوهشی اعضای خود دارد.

علاوه بر این باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با اعطای تسهیلات بابت مقالات، شرکت در کنفرانس­ها، خرید کتاب از اعضاء، اعطای بن کتاب و تشویق اعضای برتر سعی در حفظ و گسترس روحیه پژوهش در سطح دانشگاه و جامعه دارد.

برای بهره مندی از این امکانات و تسهیلات، متقاضیان می­بایست در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و با شرایطی که در ذیل آمده است، عضو شوند.