حقوقی

تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 654   موضوع : دسته‌بندی نشده

این دفتر انجام امور حقوقی از قبیل تهیه و تنظیم لوایح دفائیه، پیش نویس قراردادها، تنظیم اظهارنامه و دادخواست حضور دردادگاهها و محاکم و تعقیب پرونده ها و دعاوی اداری، استخدامی و مسائل مرتبط  با حقوق کار بین کارگر و کارفرما و نظایر آن را بر عهده دارد.

وظایف و مسئولیت‌های کارشناسان حقوقی:
تهیه و تنظیم متن قراردادها، مقاوله نام‌ها، مبایعه نامه‌ها و موافقت نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با اشخاص حقیقی و حقوقی و اظهارنظر و ارائه رهنمودهای لازم در زمینه حسن اجرای قراردادهای منعقده با دانشگاه.
شرکت در کمیسیون‌های مربوط به عقد قراردادهای دانشگاه به منظور ارائه راهکارهای حقوقی و قانونی.
تهیه گزارش‌های ادواری  موردی از مراحل اجرای قراردادها برای مقام مافوق.
گردآوری، نگهداری و به هنگام کردن کلیه آئین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و مقررات حقوقی مرتبط با وظایف دانشگاه آزاد اسلامی.
بررسی و اظهارنظر و ارائه راهنمایی‌های لازم در خصص مفاد آئین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و مقررات پیشنهادی از طرف واحدهای دانشگاهی.
جمع‌آوری و تنظیم‌اطلاعات جهت استفاده در متن لوایح دفاعیه دانشگاه آزاد اسلامی در مراجع صلاحیت‌دار‌وتنظیم‌و ارسال‌اظهارنامه‌های حقوقی.
جمع آوری، بررسی و تنظیم اطلاعات جهت ارائه نظرات مشورتی در پاسخ به پرسش‌های به عمل آمده از طرف واحدها و مراجع در زمینه مسائل حقوقی.
جمع‌آوری، بررسی و تنظیم اطلاعات جهت تهیه و تدوین لوایح قانونی، طرح تصویب نامه‌ها، اساسنامه‌ها و آئین‌نامه‌های مورد نیاز.
تهیه و تنظیم لوایح دفاعیه و ایفای وظایف نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی در جریان دادرسی‌های مطروحه در مراجع صالحه.
شرکت در جلسات و محاکم قضایی و اداری، استماع اظهارات و رسیدگی یا اظهارنظر راجع به موضوعات مطروحه طبق ضوابط مورد عمل.
مطالعه قوانین و مقررات مورد عمل و ارائه پیشنهادات لازم به منظور اتخاذ رویه واحد حقوقی در کلیه سطوح دانشگاهی.
بررسی و اظهارنظر در مورد کلیه مسائل حقوقی از نظر تطبیق تصمیمات مسئولان واحدهای دانشگاهی با قوانین و مقررات مورد عمل و ارائه راهنمایی‌های لازم به آنان.
طرح دعاوی در محاکم قضائی و پاسخگویی و پیگیری امر تا حصول نتیجه در جهت دفاع و تأمین منافع قانونی دانشگاه.
وصول مطالبات دانشگاه از اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق طرح دعوی در محاکم و تعقیب عملیات‌اجرائی ثبت یا اجرائی محاکم دادگستری.
طرح دعاوی به نمایندگی از طرف دانشگاه در دادگاه‌ها، مراجع و محاکم قضایی دیگر شهرها به منظور دفاع از منافع قانونی دانشگاه.