نمايشگاه ها و مسابقات فرهنگي

تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 541   موضوع : امور فوق برنامه

برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و هنری:
نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری در سه سطح واحد دانشگاهی، مركزاستان و کشوری برگزار می گردد.

این مجموعه فعالیت هاي فرهنگی، برای تشویق و ترغیب دانشجویان هنرمندی که در کلاس های آموزشی ، فرهنگی و هنری کسب مهارت نموده اند و یا سایر دانشجویان هنرمند، جهت برگزاری نمایشگاه آثار آنان بوده كه هر ساله با برپايي نمايشگاه در واحد دانشگاهي، مركز استان و ارسال منتخبين اين آثار به كشور، در معرض دید و فروش بازدیدکنندگان قرار داده مي شود. با ارزشیابی آثار ارائه شده و مشخص شدن منتخبین ضمن تقدیر، هدیه ای به رسم یادبود به صاحبان آثار تعلق گرفته تا بستر انتقال فرهنگ استفاده بهینه از اوقات فراغت، به سایر دانشجویانی که وارد این عرصه نشده اند را فراهم نمايد.

برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری:
انتقال فرهنگ کتابخوانی و پر کردن بخشی از اوقات فراغت و تغذیه فکری دانشجویان، و هچنين بهره مندی از آثار و قلم اساتید و دانشمندان امور  فرهنگی، مذهبی و دینی، امري ضروري به نظر مي رسد.

امور فرهنگي واحد معمولاً  برگزاری مسابقاتي با موضوعات مختلف من جمله:مفاهیم قرآنی، نماز ، سيره ائمه اطهار(ص) و سایر موضوعات فرهنگی را در دستور كار خود قرار داده و با تشويق و ايجاد رقابت بين دانشجويان، در پایان هر مرحله با اهداء هدیه و لوح تقدير به رسم یادبود، از زحمات منتخبین تقدیر به عمل می آورد.