امور اقامه نماز

تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 530   موضوع : امور فرهنگي

امور اقامه نماز دانشگاه

ستاد اقامه نماز واحد، در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی فعاليت خود را مطابق با برنامه ذيل به انجام مي رساند:
–  برنامه ريزي جهت برگزاري منظم اقامه نماز جماعت در واحد و خوابگاه دانشجويي و نظارت لازم بر حسن انجام آن .
– انتخاب امام جماعت متناسب با نياز هاي دانشگاه و نسل جوان دانشجو .
– تلاش در ايجاد فضاي مناسب، تامين امكانات مورد نياز مربوط به نمازخانه هاو پيگيري ساخت مسجد.
– برگزاري همايش، فراخوان مقاله ، نمايشگاه هاي فرهنگي وهنري با موضوع نماز در سطح واحد و آمادگي لازم جهت شركت در نمايشگاه هاي منطقه اي و سراسري .
– هماهنگي جهت حضور مستمر دانشجویان، كاركنان و اساتيد دانشگاه در نماز جماعت و استفاده از تمهيدات لازم در جهت تشويق فعالان نماز، با اخذ مجوز از شورايي فرهنگي.