مصاحبه دکتری ۱۳۹۶

تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵    دیدگاه : 0    نویسنده : admin   کد نوشته : 288   موضوع : دکتری

مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان

ضمن تبریک به داوطلبین دعوت شده به مصاحبه علمی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۶ به استحضار می رساند این مصاحبه در استان گلستان  از تاریخ ۹۶/۰۴/۲۱  تا۹۶/۰۴/۲۴ و به میزبانی واحد گرگان برگزار خواهد شد. عزیزان داوطلب لازم است موارد زیر را در نظر داشته باشند:

1.   فرم پیوست شماره ۳ را دانلود و پس از تکمیل در روز مصاحبه تحویل نمایید.
  2. واریز مبلغ ۷۰۰۰۰۰(هفتصد هزار ریال) بابت هر رشته/گرایش به حساب سیبا شماره ۰۱۰۵۶۴۵۰۲۰۰۰۳ نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی و تحویل اصل فیش در روز مصاحبه
  3. جزئیات نحوه برگزاری و زمانبندی دقیق‌تر در اطلاعیه های بعدی از طریق همین وب سایت اعلام خواهد شد.
  4. همترازي نمرات آزمون هاي ملي و بين المللي زبان انگليسي به همراه امتياز  را در پیوست شماره ۶ ملاحظه نماييد.
  5. جهت دریافت آخرین اخبار به کانال تلگرامی gorganiau@ مراجعه نمایید.
  6. داوطلبینی که در بیش از دو گرایش و در دو روز متفاوت دعوت به مصاحبه شده اند؛  مصاحبه ها، در اولین روز مشخص شده انجام خواهد شد.

رییس شورای آموزشی
دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان