دکتر محمد مهدی نادری به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر معرفی شد.

تاریخ انتشار : ۲۲ فروردین ۱۳۹۷    دیدگاه : 0    نویسنده : فریدون مفیدی   کد نوشته : 1459   موضوع : اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر محمدمهدی نادری را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متن این حکم به شرح زیر است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر محمدمهدی نادری

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان “سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر” منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمام توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.»

دکتر رهبر همچنین در نامه‌ای جداگانه ضمن قبول استعفای دکتر سیدمهدی حسینی از زحمات و تلاش‌های ایشان در دوران مسئولیت سرپرستی واحد آزادشهر تقدیر و تشکر کرد.

دكتر نادری با مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه هندوستان،معاون آموزشی،معاون پژوهشی ،قائم مقام دانشگاه آزاداسلامی واحد آزادشهر، عضو کمیته پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی گلستان،عضوکمیته جذب هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی کشور را در کارنامه خود دارد.