رییس واحد آزادشهردر جمع دانشگاهیان : شهید حججی همانند سرورش سیدالشهدا بی سر به سوی معبودش شتافت و ثابت کرد که از پیروان راستین امام حسین (ع) است.

تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : فریدون مفیدی   کد نوشته : 1297   موضوع : اخبار دانشگاه

رییس واحد آزادشهردر جمع دانشگاهیان :

شهید حججی همانند سرورش سیدالشهدا  بی سر به سوی معبودش شتافت و ثابت کرد که از پیروان راستین امام حسین (ع) است.

رییس واحد آزادشهر تصریح کرد : «شهید حججی همانند سرورش سیدالشهدا  بی سر به سوی معبودش شتافت و ثابت کرد که پیروان راستین امام حسین (ع) در هر زمان و مکان در مقابل دشمنان خدا و رسولش ایستاده و با نثار جان خود عاشورای دیگری را رقم خواهند زد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آزادشهر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر در جمع استادان این واحد گفت: « از آموزه های ماه محرم ونهضت عاشورا،  انسانیت ، شجاعت ، شهادت و تبعیت از ولایت فقیه است که جوانان ما و امثال شهید حججی ها براستی آن را دریافته اند و به آن عمل میکنند. »

دکتر سید مهدی حسینی تصریح کرد : «جوانان ما همه مدافعان حرم ، پاسدار تفکر علوی و پیروان راستین نهضت حسین (ع ) هستند و تا جان در بدن دارند از آرمان های انقلاب و اسلام ناب محمدی دفاع خواهند کرد.»

رییس واحد آزادشهر با اشاره به تفرقه افکنی استکبارجهانی و صهیونیزم بین الملل در بین مسلمان جهان گفت: «اسلام هراسی و بد جلوه دادن اسلام از اهداف شوم استکبار است که  امت اسلامی با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری وهمچنین درایت و بصیرت خود با آن مقابله می کنند.»

دکتر حسینی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد : « واحد آزادشهر با اتمام ساختمان جدید و نوساز مرکز کلاله و همچنین مجتمع آموزشی دخترانه سما در گنبد، روند رو به رشد مضاعفی را طی کرده و با بهره مندی از این دو مرکز بزرگ آموزشی در شرق استان خدمت دیگری به شهروندان این دوشهر بزرگ استان شده است.»

وی افزود : « تمام توان ما آموزش صحیح علم و دانش به دانشجویان همراه با انتقال آموزه های معرفتی و دینی است چرا که امثال شهید حججی ها، از بین همین جوانان برای حفظ دین و دفاع از آرمان های انقلاب شهید خواهند شد .»