در قالب اردوهای جهادی انجام شد اعزام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر به مناطق محروم

تاریخ انتشار : ۲۵ تیر ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : فریدون مفیدی   کد نوشته : 1170   موضوع : اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر از اعزام دانشجویان این واحد دانشگاهی در قالب اردوهای جهادی با هدف فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی به مناطق محروم شهرستان آزادشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار خیرگزاری آنا از آزادشهر، امام جمعه آزادشهر، رئیس واحد، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول بسیج اساتید، مسئول بسیج دانشجویی واحد آزادشهر، بخشدار چشمه ساران و نماینده سپاه پاسداران آزادشهر از محل برگزاری اردوی جهادی دانشجویان در ۴ منطقه محروم رحیم آباد، سیب چال، حلیمه خاتون و کشکک بازدید کردند.

رئیس واحد آزادشهر در گفت‌وگو با آنا اظهار کرد: «۴ گروه از دانشجویان واحد آزادشهر به ۴ روستا با اهداف عمرانی و فرهنگی اعزام شدند که در حوزه عمرانی در ساخت مسجد روستا، رنگ آمیزی و نقاسی مدرسه و دیوارچینی محوطه مسجد، زیباسازی فضای روستا با نصب بنر و پیام های آموزشی و در حوزه فرهنگی، سخنرانی و مشاوره، برگزاری نمازهای جماعت، بیان احکام، تفسیر قرآن، برگزاری کلاس های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان و پخش فیلم فعالیت داشتند.»

دکتر سیدمهدی حسینی با توجه به اهمیت نفس عمل در قالب اردوهای جهادی دانشجویان گفت: «برگزاری اردوهای جهادی در درجه اول خودساختن و خودسازی روح و جسم و تقرب الهی است و در درجه دوم حس همکاری و همیاری و کمک به دیگران بوده که از خصایص ارزشمند یک مسلمان است.»

رئیس واحد آزادشهر با تاکید بر تلاش برای محرومیت زدایی مناطق محروم اظهار کرد: «یکی از وظایف مهم ما توسعه فرهنگ محرومیت زدایی بین جوانان بویژه دانشجویان و ایجاد روحیه سازندگی چه در قالب عمرانی و چه در قالب فرهنگی در بین آنان است که با توسعه این فرهنگ در آینده شاهد توسعه و آبادانی کشور نیز خواهیم بود.»