بازدید بازرسان غذا و دارو استان گلستان از آزمایشگاه های واحد آزادشهر

تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : زید احمدی   کد نوشته : 1153   موضوع : علمی و پژوهشی, گالری تصاویر

در راستای استفاده از تمام ظرفیت های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه معاونت پژوهش واحد آزادشهر با توجه به امکانات بالای آزمایشگاهی در صدد راه اندازی  آزمایشگاه همکار غذا و دارو می باشد. لذا با هدف درآمدهای غیر شهر یه ای، استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی و ایجاد فرصت اشتغال برای فارغ التحصیلان رشته های صنایع غذایی، شیمی و … مجوز موافقت اصولی و مجوز تاسیس آزمایشگاه همکار آن را دریافت نموده است. لذا به منظور کسب مجوز بهره برداری، بازرسان غذا و دارو استان گلستان از مجتمع آزمایشگاه واحد بازدید کردند. بازرسان غذا و دارو استان امکانات آزمایشگاهی واحد را بی نظیر توصیف نموده و اظهار امیدواری کردند که هر چه سریعتر نسبت به مجوز بهره برداری آزمایشگاه همکار برای این واحد دانشگاهی اقدام نمایند.