مشارکت دانشگاهیان در اطعام ۱۰۰۰ مستمند آزادشهری

تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : فریدون مفیدی   کد نوشته : 1139   موضوع : اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با تاکید بر کمک به محرومان و نیازمندان بویژه در ایام ماه مبارک رمضان گفت: «اطعام و اکرام نیازمندان و محرومان از ویژگی‌های زیبای ماه پربرکت رمضان و گستراندن سفره افطار در این ماه مبارک خود ترویج ارزش های دینی و انسانی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیدمهدی حسینی ترویج فرهنگ احسان و نیکو کاری و کمک به دیگران را یکی از شاخصه های ارزشمند انبیا و اولیا دانست و اظهار کرد: «اطعام افطاری به نیازمندان موجب گستره مهر و محبت بین مومنان و ایجاد شادی دل روزه داران خواهد شد و این سنت حسنه باید در بین مردم گسترش پیدا کرده و با ایجاد روحیه همکاری ، مشارکت مردم خیر و نیکوکار برای حفظ و ترویج این فرهنگ خداپسندانه بکوشیم.»

وی از مشارکت کارکنان و اعضای هیات علمی واحد آزادشهر در اطعام افطاری لیالی قدر ۱۰۰۰ نفر از مستمندان آزادشهری خبر داد.