نخستین جلسه کارگروه تولید علم واحد آزادشهر

تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶    دیدگاه : 0    نویسنده : زید احمدی   کد نوشته : 1128   موضوع : اخبار دانشگاه, علمی و پژوهشی

نخستین جلسه کارگروه تولید علم و علم سنجی واحد آزادشهر در تاریخ ۱۳۹۶/۳/۱۷با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد در اتاق ریاست محترم واحد تشکیل و در ابتدای جلسه آقای دکتر بایی، معاونت محترم پژوهشی واحد گزارشی از روند تغییرات و کاهش محسوس تولیدات علمی واحد از سال ۸۹ تا ۹۵ ارائه دادند. در ادامه آقای دکتر سید مهدی حسینی، ریاست محترم واحد ضمن تشکر از حضور اعضاء در جلسه، در خصوص کاهش کیفیت شاخص های آموزش و پژوهش در سطح دانشگاه ها مطالبی بیان و بر  ضرورت ارائه راهکارهایی برای برون رفت از این امر تاکید کردند. سایر اعضای حاضر در جلسه نیز نقطه نظرات و نکاتی به شرح ذیل را بیان نمودند.

1. دفتر نظارت و ارزیابی آموزش و پژوهش در سطح واحد شکل بگیرد.
  2. با وجود آنکه دانشگاه آزادشهر قطب علوم انسانی واحدهای استان است ولی مع الاسف پایان نامه های این گروه به لحاظ کیفی دچار افت شده و خروجی مقالات آنها بسیار ضعیف است.
  3. پرهیز از دخالت مستقیم برخی از همکاران هیات علمی در نگارش پایان نامه ها.
  4. طرحهای برون دانشگاهی جدی دنبال شود.
  5. فعال کردن گروه ها و حتی اجبار گروه ها در امر پژوهش
  6. الزام نگارش مقاله به جای حضور اساتید در واحد
  7. تشویقی مقالات و یا تولیدات علمی با سرعت بیشتری صورت بگیرد.
  8. اطلاع رسانی تفاهم نامه ها به همه اساتید محترم
  9. کارگاه های مقاله نویسی و فن ترجمه در سطح واحد به صورت مرتب برگزار گردد.
  10. نشست با اساتید به صورت گروهی و طرح موضوعات جلسه
  11. ارتباط شوراهای آموزشی و پژوهشی با اساتید ضعیف است و مطالب جلسات به آنها انتقال داد نمی شود.